PREDNOSTI CLANSTVA I POGODNOSTI

10 razloga zašto biti član DSOJ

BUDI DRUŠTVO!

1. Budi u društvu Profesionalaca!

Mreža profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću omogućava ti da upoznaš i ostvariš kontakt i saradnju s kolegama iz raznih privrednih društava, agencija za odnose s javnošću, vladinih i nevladinih institucija i organizacija, medija, fakulteta…

Razmeni iskustva i znanja iz struke, BUDI DRUŠTVO!

2. PRedstavi se i budi u kontaktu sa članovima!

Portal Društva omogućava ti da postaviš svoj profil i informišeš članove Društva o sebi, svojim kvalifikacijama, veštinama, interesovanjima.

Kreiraj profil prema svojim potrebama i komuniciraj direktno sa svakim članom Društva!

3. UnaPRedi svoje veštine i znanja!

Društvo redovno organizuje besplatne edukacije i vebinare za svoje članove, treninge različitih nivoa odnosa s javnošću, prilagođene potrebama članstva, na kojima su predavači priznati stručnjaci iz naše, ali i drugih srodnih oblasti (marketinga, novinarstva…).

Tradicionalna godišnja PR konferencija „PRilika” već je postala znak prepoznatljivosti Društva, kao PRilika za nova znanja, iskustva i kontakte.

Imaš mogućnost da predstaviš i podeliš svoj primer dobre prakse ostalim članovima i učiš iz njihovih primera u našoj akciji „Znam i širim dalje”!

4. Koristi biblioteku stručne literature!

Biblioteka stručne literature od preko 200 naslova iz oblasti odnosa s javnošću, koju su pretežno donirali članovi, dostupna je besplatno svim članovima, kao i E-biblioteka stručnih akademskih radova sa strukovnih studija na visokoškolskim ustanovama u Srbiji.

Doniraj i ti stručnu literaturu koja će biti od koristi ostalim članovima!

5. Budi PRvi informisan o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere!

Budi uvek na izvoru informacija i u prednosti na konkursima za pozicije u oblasti odnosa s javnošću, za stipendije, obrazovanje, stručnu praksu u agecijama za odnose s javnošću i sektorima za odnose s javnošću, mentorstvo članova!

Budi u kontaktu s vlasnicima i direktorima PR agencija i PR sektora u organizacijama!

6. Budi dnevno informisan o aktuelnostima iz struke sa svih meridijana!

Saradnja Društva s brojnim medijima, strukovnim organizacijama i članovima omogućava dnevni kliping iz oblasti odnosa s javnošću, vesti iz struke i vesti o stanju na tržištu, intervjue s predstavnicima struke iz zemlje, regiona i sveta, trendove, primere dobre prakse, oglase za posao…

Podeli i ti ostalim članovima svoje informacije, vesti i uspehe!

7. Iskoristi popuste za konferencije, edukacije i stručnu literaturu!

DSOJ ima saradnju sa strukovnim i drugim organizacijama širom regiona i sveta, svojim članovima obezbeđuje povlašćene uslove za učešće na brojnim događajima i pri kupovini stručne literature.

Iskoristi sve popuste i pogodnosti koje ti članstvo u Društvu omogućava – učešće na PR konferencijama, okruglim stolovima, festivalima i edukacijama u zemlji, regionu i svetu!

8. Uključi se i doPRinesi razvoju struke i Društva!

Iniciraj aktivnosti Društva koje će nam svima pomoći u podizanju svesti o značaju i funkciji odnosa s javnošću i izgradnji reputacije struke!

Budi deo sekcija i organa DSOJ, doprinesi donošenju odluka o razvoju struke i Društva!

Učestvuj u organizovanju i realizaciji raznih događaja i akcija Društva!

9. Nagradi i budi nagrađen!

Društvo tradicionalno organizuje PRiZnanje, godišnji konkurs kojim nagrađuje i PRomoviše PRofesionalna dostignuća.

Tradicionalni godišnji PRijem jedinstven je događaj na kome se PRedstavljaju i nagrađuju najbolji radovi PRofesionalaca iz prethodne godine. Istovremeno, PRijem je mesto i povod za razmenu iskustava i PRedstavljanje istinskih vrednosti u PRofesionalnim komunikacijama.

10. Opusti se s PRijateljima!

Redovna neformalna okupljanja i druženja PRijatelja, kolega i saradnika svima PRijaju posle napornih poslovnih obaveza. To je i PRilika za stvaranje novih PRijateljstava i poslovne saradnje. BUDI DRUŠTVO!

Brošuru „10 razloga zašto biti član DSOJ“ preuzmite ovde.

PREDSTAVLJAMO KAMPANJU

NAŠI PRIJATELJI

@ Copyright 2022, All Rights Reserved DSOJ