PR Društvo Facebook nalogPR Društvo Twitter nalogPR Društvo YouTube kanal

Treća konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću - „Komunikacije za 21. vek – trendovi i izazovi“

PARTNER KONFERENCIJE

POKROVITELJI KONFERENCIJE

TREĆA KONFERENCIJA
DRUŠTVA SRBIJE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

„Komunikacije za 21. vek – trendovi i izazovi“

17.-18. novembar 2011. godine
Hotel Zira, Beograd

Ovde možete videti video snimke predavanja

PREDAVAČI

Mirko Ilić je rođen u Bosni. U Evropi je radio kao ilustrator postera i stripova. Godine 1986. stiže u Ameriku, gde je bio angažovan kao ilustrator za mnoge velike časopise i novine u Americi.

Pročitaj još »

Natalia Kurop je direktorka marketinga i komunikacija Digital Europe, vodeće evropsko udruženje digitalnih tehnologija u industriji. Svoju karijeru je započela saradnjom sa British Broadcasting Corporation (London).

Pročitaj još »

Dr Nikolaos Dimitriadis je bio predavač na katedri za marketing Univerziteta u Šefildu, gde je 2004. godine od strane MBA studenata bio proglašen za najboljeg predavača za tu godinu.

Pročitaj još »

Aleksandra Vesić, diplomirana inženjerka elektrotehnike, od 1998 sertifikovani trener za upravljanje u neprofitnim organizacijama, a 2008 završila postdiplomske studije na London Metropolitan Univerzitetu vezano za Razvojne donatorske prakse.

Pročitaj još »

Dragana Djermanović je internacionalni online PR praktičar i predavač, te predsenica sekcije za online PR Društva Srbije za odnose s javnošću.

Pročitaj još »

Darko Matijašević, osnivač i direktor Executive Group, jedne od vodećih konsultantskih kompanija za integrisane komunikacije u regionu, koja pruža usluge iz oblasti odnosa s javnošću, marketinga, advertajzinga i brend komunikacija, odnosa sa Vladom i online komunikacija.

Pročitaj još »

Alex Pavel pridružio se kompaniji Epicor softver 2009. godine i trenutno radi kao Marketing Executive za centralnu Evropu. Zadužen je za marketinške i komunikacione aktivnosti u regionu.

Pročitaj još »

Dubravka Jusić je direktorka Korporativnih komunikacija Vipneta i direktorka internih komunikacija u A1 Telekom Austriji.

Pročitaj još »

Dr Borislav Miljanović prvi je čovek agencije Represent Communications, nekadašnje McCann Erickson Public Relations, još od njenog osnivanja 2002. godine.

Pročitaj još »

Dr Danijela Lalić je docent na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Pročitaj još »

Zadovoljstvo nam je da najavimo Treću godišnju međunarodnu konferenciju Društva Srbije za odnose s javnošću, koja će se održati 17. i 18. novembra 2011. u hotelu Zira, Ruzveltova 35 u Beogradu. Naziv ovogodišnje konferencije je Komunikacije za 21. vek – trendovi i izazovi. Namera nam je da vam predavanjima sa ove konferencije približimo trendove i izazove u raznovrsnim oblastima struke odnosa s javnošću, od društveno odgovornog poslovanja, uticaja društvenih medija na razvoj PR-a, kao i odnos PR-a i marketinških komunikacija, a imaćete priliku da čujete i sa kojim se to izazovima u razvoju profesije suočavaju kolege iz regiona i Evrope. Ove teme u svojim predavanjima predstaviće vam renomirani predavači iz Evrope, Srbije i regiona, a u okviru konferencije biće održana i regionalna debata istaknutog udruženja profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću EACD - European Association of Communication Directors.

Na konferenciji članovi će imati priliku i da po prvi put vide novi vizuelni identitet Društva, predstavljanjem novog logoa DSOJ, koji je rezultat nedavno održanog konkursa.

Radujemo se druženju sa kolegama iz struke iz Srbije i regiona i očekujemo vas 17. i 18. novembra u Beogradu.

Upravni odbor
Društva Srbije za odnose s javnošću,
Miloš Đajić, predsednik

U Beogradu,
18.10.2011.